Industrie

Wij zijn gespecialiseerd in roestvast stalen constructiewerk. Daarbij moet u denken aan het maken van trappen, bordessen, leuningwerk, trechters etc., al dan niet sanitair afgewerkt voor o.a. de zuivelindustrie. Vanzelfsprekend kunnen we deze constructies ook van staal maken. Het gaat hier niet om onze eigen producten, maar wij maken voor de industrie op bestelling.

Altijd op zoek naar de beste oplossing

Aan de hand van aangeleverde tekeningen is soms exact duidelijk wat er gemaakt moet worden. Toch nemen wij niet klakkeloos alles voor waar aan. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied en zetten maar wat graag hun kennis en ervaring in, met als doel de beste oplossing voor onze klanten te realiseren.

Complexe lassamenstellingen

Wij lassen plaatwerk tot een samenstelling dit kan in zowel grote als kleine series. We werken dagelijks aan eenvoudig tot complexe samenstellingen. We beheren diverse manieren van lassen en hebben hiervoor moderne lasapparatuur die gekeurd en gekalibreerd worden. Wij lassen zowel staal, RVS als Aluminium.

Food industrie

We hebben goede contacten in de markt en werken reeds jarenlang met een vaste groep toeleveranciers.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een probleem, een idee of compleet uitgewerkt bestek? Wij gaan de uitdaging graag met u aan! Bel met 0593 52 44 41 of mail met info@vanegtenbv.nl voor een vrijblijvende kennismaking