Machinebouw

Wij hebben binnen ons bedrijf de systemen en kennis om de (detail)engineering en werkvoorbereiding voor klantspecifieke projecten in de machinebouw uit te voeren. We zijn heel goed in staat om mee te denken als het gaat om de ontwikkeling van diverse soorten machines. Een goed voorbeeld is de ontwikkeling van een asverwerker voor crematoria. Ruim 20 jaar geleden kwam een importeur van crematoriuminstallaties met een prototype bij ons. Tijdens de productie zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd. Inmiddels zijn wij met de zesde versie bezig.

Interne specialismen

Het gaat om een gesloten kast die alle ferro en non-ferro materialen uit de as verwijderd. Uiteindelijk komt de as keurig in een urn terecht. We maken ze voor de Nederlandse, Duitse en Engelse markt. Voor het maken van deze asverwerker maken wij gebruik van een aantal interne specialismen. Zoals draaien, frezen, plaat- en constructiewerk en CNC ponsnibbelen.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een probleem, een idee of compleet uitgewerkt bestek? Wij gaan de uitdaging graag met u aan! Bel met 0593 52 44 41 of mail met info@vanegtenbv.nl voor een vrijblijvende kennismaking